TOP

La Fée Maraboutée: genereus, eclectisch en vernieuwend

La Fée Maraboutée bestaat al sinds 1991 en is afkomstig uit Frankrijk. In de mooie omgeving van het Rhône bassin raakt La Fée Maraboutée al 30 jaar creatief geïnspireerd: ‘we houden van reizen, de melange van allerlei culturen, inspirerende ontmoetingen met onze cliënten en leveranciers, van wie Italië en Portugal vaak het thuisland is’.

De naam ‘La Fée Maraboutée’ is eigenlijk een onbewuste verspreking want La Fée Maraboutée brengt in de collecties juist tegenpolen en tegenstellingen genereus, eclectisch en vernieuwend verassend samen.

Ons uitgangspunt blijft nog altijd de ‘natuurlijke vrouwelijkheid’, met in gedachte alle verschillende vrouwenlichamen, vertaald in een scala van warme en natuurlijke kleuren. We zijn al heel lang succesvol omdat we verschillen en verscheidenheid in ons creatief gedachtengoed hebben opgenomen.

Onze collectie wordt voor het merendeel binnen Europa gemaakt in samenwerking met partners die we al jaren kennen en vertrouwen. We zijn bezig met het gebruik van milieuvriendelijke materialen; voor de komende herfst- wintercollectie 2021 maken we gebruik van: bio-katoen voor alle jeans en t-shirts; viscose ecovero voor de bedrukte en effen kledinglijn, gerecyclede polyester en gerecyclede wol voor de jassen.

De nieuwe collectie is door artistieke en literaire invloeden verrijkt en beïnvloed door nieuwe, onbekende culturele vergezichten. Dit alles verdiept het merk met overvloedige en warm-rijke structuren die tot onze verbeelding spreken. De verhalen rond de wintercollectie zijn opgedeeld in meerdere themagroepen. Het kleurenscala is de leidraad voor de opbouw van de verschillende thema’s en de merchandising, het wijst zich als vanzelf, als bij toverslag. De collectie ademt de tijdgeest, waarbij het verleden de weg naar de toekomst wijst.  het parfum op van betoverde tuinen, kleurrijke zigeunermuziek, droomde weg bij een vreemde markt in Brooklyn, of dwaalde, als een ontdekkingsreiziger, op de besneeuwde bergpaden in de Himalaya of de in de rijstvelden van Yunnan.

De volgende herfst en winter neemt La Fée Maraboutée je graag opnieuw mee op reis!

Vanwege de aangescherpte maatregelen heeft SOLEDAD SENLLE Valentina haar Open Huis van 24 & 25 januari afgelast. U bent van harte uitgenodigd om de collectie op afspraak te komen bekijken vanaf 1 februari a.s.

Info: Soledad Senlle Fashion Agency: www.soledad.nl 020-6151395