TOP

Kuyichi kiest voor ItSuitsFashion

Kuyichi gaat automatiseren met itSuitsFashion. Kuyichi, bekend van hun duurzame collecties, zorgt er met itSuitsFashion voor dat ze het optimale uit hun resources halen.

Paul Jonker, CEO van it suits IT: “Dat wij, na eerder deze maand al Waalwear Kids, nu ook de gevestigde organisatie van Kuyichi mogen verwelkomen als klant, is een erkenning voor it suits IT als bedrijf en onze oplossing itSuitsFashion. Steeds meer fashionbedrijven ontdekken de voordelen van het werken met itSuitsFashion in combinatie met de expertise en service die ze tot hun beschikking hebben bij it suits IT.”

Over Kuyichi
Kuyichi is vanaf het eerste begin voorloper op het gebied van gebruik van organisch katoen in de fashionbranche. Kuyichi is ontstaan uit een initiatief van NGO Solidarid, een organisatie die werkt aan duurzame productieketens van producent tot consument. Inmiddels is Kuyichi uitgegroeid tot een internationaal bekend merk en eigen vestigingen in Nederland en Frankrijk en agenten in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden en België. Kuyichi maakt zijn collectie zo duurzaam mogelijk, door gebruik van bijna 100% duurzame materialen.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. De experts van it Suits IT hebben gemiddeld 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.

www.itsuitsit.nl
www.kuyichi.nl