TOP

Krachtige samenwerking: het verhaal van Morena Bragagnolo en Beatrice Mason – achter de schermen van Beatrice B’s unieke collectie

Morena Bragagnolo (ondernemer & Art Director) en haar dochter Beatrice Mason (Fashion Designer) zijn de drijvende krachten achter de collectie van Beatrice B. Van planning tot productie bewaken ze de uiterst hoge kwaliteit en hun eigenzinnige looks. Al van kinds af groeide Morena op tussen de stoffen en het ambachtelijke vakmanschap dat in de Italiaanse mode hoog in het vaandel wordt gedragen. En dat was voor Beatrice uiteraard niet anders…

Made in Italy wordt in hun collectie tot een tijdloze kunst verheven met de meest geraffineerde volumes, krachtige silhouetten, unieke prints en kleuren. Hun passie voor innovatie, design en de Italiaanse cultuur vertaalt zich elk seizoen op de meest verrassende manier in hun collectie.

Hun voorliefde voor tegenstellingen zie je terug in hun vrouwelijke maar sterke ontwerpen. Beatrice B is zonder twijfel een karaktervolle, verrassende collectie die boven heersende trends en vergankelijke hypes staat. Ze creëren hun eigen stijl, doorspekt met historische & moderne, zachte & krachtige, vrouwelijke & stoere elementen. 

Eigenlijk moet je het gewoon zélf zien, voelen en passen om het helemaal te begrijpen 😉 

Wees welkom!

Leuk om weten:

Elk seizoen werken ze verder om hun collecties en bedrijf duurzamer te maken. Morena & Beatrice zijn er rotsvast van overtuigd dat iedereen een verschil kan maken en dat willen ze zelf dus héél actief doen. 

Hun grootste bezorgdheden zijn de planeet en hun medewerkers. Zo bekijken ze constant hoe ze de 3P’s (Product – People – Planet) zo verantwoord en duurzaam mogelijk kunnen invullen om hun impact zo positief mogelijk te vertalen.

Voor een afspraak, verkooppunten in de Benelux of samenwerkingen kan je Amoda contacteren.

E-mail: annikvanhove@amoda.be
Telefoon: +32 (0)3 289 95 75
Instagram: amoda_fashionantwerp