TOP

Kleurrijk design met een lokale touch: dit is de nieuwe winkel van Coef Men in Eindhoven

Coef Men heeft afgelopen vrijdag (14 april) een winkel in Eindhoven geopend. In de zesde vestiging van de mannenmoderetailer komen kleur, design en lokale creativiteit samen.

Foto’s Coef

Coef Men heeft in Eindhoven een monumentaal, bijna 200 jaar oud, pand aan de Rechtestraat 35 betrokken. Samen met Pieter Kool van interieurontwerpbureau Carbon Studio werd de ruimte getransformeerd tot een eigentijdse en kleurrijke winkel. Met veel ruimte, hoge lichte delen en stijlvolle monolithische elementen met groen. De zaak is verdeeld in zes verschillende zones. Voor een lokaal karakter is samengewerkt met de Eindhovense kunstenaar Eric Basstein, die een artwork creërde voor een totebag en een Carhartt WIP T-shirt. Hierbij heeft hij zich laten inspireren door Eindhovense iconen en fashion. 

Karakter van de stad

“We zijn enorm trots dat we op zo’n mooie locatie in een van de gaafste steden van Nederland onze zesde Coef Men-winkel mogen openen”, laat Coen Burgers, mede-eigenaar van Coef Men, weten. “Het karakter van de stad was een grote inspiratiebron voor het interieur en we hebben er echt een bijzondere plek van weten te maken. Een plek waar mannen zich thuisvoelen en geïnspireerd worden door de mooiste producten.” Coef Men heeft verder winkels in Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Leiden en Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam.