TOP

Kindermodewinkel Kids N More in Ede feestelijk heropend

Audrey Zijlstra nam in juni 2009 de kindermodewinkel 'Neeltje baby- en kindermode' in Ede over. Samen met haar man Melis toverde ze deze zaak om in 'Kids N More'. Op zaterdag 22 augustus werd de winkel feestelijk heropend. Bengels sprak Audrey over haar droom om een eigen winkel te beginnen. "Kids N More heeft niet één bepaalde stijl, meisjes kunnen bij ons stoer zijn of juist heel erg meisje-meisje"

Waarom hebben jullie Neeltje baby- en kindermode overgenomen?
“Melis en ik waren al een tijdje op zoek naar een winkel voor onszelf. Ik wilde graag merken verkopen met een bepaalde exclusiviteit, maar dat gaat moeilijk als je zelf een compleet nieuwe winkel begint, dus besloten we Neeltje baby- en kindermode over te nemen.”

Na de overname zijn jullie druk bezig geweest met uitbreiden…
“We wilden graag een compleet pakket bieden. Niet alleen kleding, maar ook schoenen en accessoires. We hoorden namelijk van veel klanten dat zij in Ede niet alles voor hun kinderen kunnen krijgen. Daarom hebben we achterin de winkel nu een schoenengedeelte van veertig vierkante meter gebouwd. Verder was de winkel al heel mooi. Aan het voorste gedeelte hebben we dus ook niets veranderd. Voorin is de winkel gebroken wit en achterin hebben we de muren met felle kleuren als oranje en grijs beschilderd.”

Van Neeltje baby- en kindermode naar Kids N More, vertel eens…
“Neeltje is in de regio Ede natuurlijk heel bekend, maar we willen graag meer via internet gaan doen. Dan spreekt de naam Kidsnmore meer aan. Medio september gaat www.kidsnmore.nl online.”

Welke merken verkoopt Kids N More?
“We verkopen nog dezelfde merken als Neeltje baby- en kindermode, zoals CKS, Noppies en Jottum. Daarnaast hebben we een aantal nieuwe merken als Replay, Bomba, Baby Barb, Pointer Baby, Converse, Vingino Footwear en Quick.”

Waar kunnen jullie klanten op rekenen?
“Service, deskundigheid en exclusiviteit. Naast kleding hebben we nu ook schoenen en accessoires, wat zorgt voor een compleet assortiment. Bovendien hebben we van elk kledingstuk maar één in elke maat. Zo lopen niet alle kinderen in dezelfde kleding.”

Hoe ziet zomer 2010 er bij Kids N More uit?
“We verkopen echt van alles wat. Van klassiek tot stoer. Voor meisjes hebben we zowel harembroeken als tuniekjes ingekocht en naast pasteltinten hebben we ook veel kleding in felle kleuren. Meisjes kunnen bij ons stoer zijn in boyfriendjeans of juist een echt meisje-meisje zijn in een rokje met petticoat. Voor jongens hebben we veel Vingino ingekocht. De stijlen zijn heel uiteenlopend: sportief, klassiek en stoer, het kan allemaal. We hebben workers, lange broeken, kniebroeken en korte broeken. De winkel is nu in totaal 150 vierkante meter, wat behoorlijk groot is. Daardoor hebben we niet één bepaalde stijl, maar kunnen we van alles bieden.”

Wat zijn je plannen voor de toekomst?
“De winkel is al één dag dicht geweest om het voorraadsysteem volledig te automatiseren. Zo kunnen we direct zien wat we op voorraad hebben. Nu zijn we druk bezig met onze webwinkel, zodat onze klanten via internet precies dezelfde kleding, schoenen en accessoires kunnen kopen als in de winkel. Vanaf volgend jaar willen we ook kleding gaan verkopen voor premature kindjes, van het merk Ducky Beau.”

Kids N More
Baby- en kindermode
Posthoornstraat 22
6711BX Ede
0318-420000
info@kidsnmore.nl
www.kidsnmore.nl