TOP

Kate meest elegante prinses

Prinses Kate Middleton is door het tijdschrift Elegance uitgekozen tot meest elegante prinses ter wereld. Onze eigen prinses Màxima staat op de tweede plek.

Voor het ‘Koninklijke nummer’ stelde het tijdschrift samen met couturier Mart Visser een top tien van meest elegante prinsessen samen. Hoofdredactrice Anita Willemars zegt over Kate Middleton: “Kate heeft lef. Ze combineert elegantie met eigenzinnigheid en juist dat maakt haar onderscheidend. Kate is een expert in het mixen van highstreet fashion met haute couture. Voor Elegance is zij het nieuwe stijlicoon, en dus een terechte nummer één.”

Belofte voor de toekomst
De rest van de top tien bestaat uit prinses Rania van Jordanië, prinses Letizia van Asturia, de Zweedse Victoria, de Griekse Marie-Chantal en prinses Tatiana van Griekenland. De royals uit Monaco zijn sterk vertegenwoordigd in de lijst. De hoogst genoteerde prinses is Charlène op nummer vier. Andere Monegaskische prinsessen in de lijst zijn Charlotte Casiraghi en prinses Caroline. Elegance beschrijft Caroline als ‘stijlvast, klassiek en tijdloos’. Haar dochter, Charlotte Casiraghi wordt gezien als een grote belofte voor de toekomst.