TOP

Just2Agency introduceert kindermerken Deux par Deux en BeeeTú

Het Nederlandse kindermodeagentuur, bekend van de merken Smafolk, Peace and Love by Calao en The King & I heeft twee nieuwe collecties in de portefeuille. Het zijn het Canadese Deux par Deux en het Spaanse BeeeTú.

Deux par Deux

Het Canadese kindermodemerk Deux par Deux startte in 1982. Het merk brengt een collectie voor jongens en voor meiden in de leeftijd van 2 tot 16 jaar, met daarnaast een baby- en peuterlijn tot 3 jaar. De stijl is uitgesproken en kleurrijk met oog voor grappige en speelse details. Elke collectie is divers en omvat comfortabele kleding voor een breed scala aan gelegenheden, waarbij bewegingsvrijheid in de snit is verwerkt. De collectie voor zomer 2012 wordt op de Kleine Fabriek geïntroduceerd voor de Nederlandse markt.  

BeeeTú

Het Spaanse BeeeTú draait om ‘Play and Wear’. Bij elk kledingstuk zit een speelgoedje, dat kinderen met klittenband op verschillende plaatsen kunnen bevestigen. Het klittenband is onopvallend in het ontwerp geïntegreerd. Alle speelgoedjes passen trouwens op alle kleding, dus er kan eindeloos gevarieerd worden.

Het merk BeeeTú werd opgezet door een Nederlands stel dat al jaren in Spanje woont. Hun dochter van drie bedacht dat het leuk was om speelgoed op de kleding te maken en hun zoon van twee kwam met de naam.

De kleding wordt ontworpen in Girona (Spanje) en geproduceerd in Portugal. Het speelgoed wordt in China geproduceerd en voldoet aan de Europese eisen. De kleding zal rond januari 2012 in de winkels hangen.

Beide merken zijn op Kleine Fabriek te zien.

Info: Just2 Agency > 06-553 032 40, 06-230 246 08