TOP

Jeansnieuws uit Brandboxx Almere

Mustang Jeans, M.O.D. Denim en Petrol Industries hebben per 1 juli een nieuwe showroom in Brandboxx Almere. Martomod en Angels verhuizen binnenkort naar hun nieuwe showroom in het inkoopcentrum.

Mustang Jeans
In oktober 2011 werd Mustang Jeans overgenomen door een investeringsmaatschappij. Hiermee veranderde ook de strategie van het merk: extra aandacht voor groei in groothandel. Sales manager Martin Visser: “We wilden heel graag een nieuwe en grotere showroom openen op de begane grond van de Dôme, zodat we qua segmentatie tussen alle andere denimmerken zitten en we nu ook de ruimte hebben om hier kantoorhoudend te zijn. Tevens zetten we hiermee ons merk symbolisch opnieuw in de markt.”

 

M.O.D. Denim
Sinds de introductie in oktober 2009 is M.O.D. Denim hard gegroeid, waardoor een grotere showroom in Brandboxx Almere noodzakelijk werd. Accountmanager Yke de With: “We hebben gekozen voor een uitbreiding van de showroom, omdat we voor onze klanten een optimale omgeving willen creëren om onze merken te presenteren. Met M.O.D. Denim bieden we een complete en uitgebreide collectie aan, zowel in het dames- als herensegment. Daarnaast gaan we vanaf dit seizoen ook Indicode in de Nederlandse markt zetten. Ik weet zeker dat het net zo succesvol zal zijn als M.O.D. Denim.”  

 

Petrol Industries
Petrol industries had twee showrooms in Brandboxx Almere en gaat nu uitbreiden naar één grote showroom. Commercieel directeur Elwin Flint: “Petrol maakt een enorme groei mee, en dat in deze moeilijke tijd. Dat komt ook doordat wij ons op beurzen en in Brandboxx Almere goed hebben kunnen presenteren aan de markt. We zijn dankbaar dat Brandboxx met ons meedenkt in flexibele oplossingen; mogelijk houden we één van de huidige twee showrooms zelfs nog aan, om de markt optimaal te kunnen blijven bedienen en onze groei te kunnen blijven continueren.”