TOP

Jeans op de New York Fashion Week

Zowel Diesel als G-Star showden hun nieuwe wintercollectie 2010/2011 afgelopen week tijdens de New York Fashion Week. Beide merken zonden de shows live uit via internet.

Zowel Diesel als G-Star showden hun nieuwe wintercollectie van hun premiumlijnen voor 2010/2011 op dinsdag 16 februari in New York, een paar uur na elkaar.

De collectie Diesel Black Gold was de eerste van de nieuwe creatief directeur Sophia Kokosalaki. Het was een opvallend draagbare, homogene collectie met veel lichtblauwe denim, zwart leer en ruiten. Zowel tops als jurken, rokken en broeken waren er in zwart leer.

G-Star presenteerde ook de premiumlijnen, zoals de Correct Line, NY Raw lijn en Raw Essentials. Hier domineerden de primaire kleuren geel en blauw naast uiteraard denim. Liv Tyler, model en dochter van Aerosmith frontman Steven Tyler, zat frontrow: zij is komende zomer het gezicht van de campagne.

Zowel Diesel als G-Star zonden de show live uit via hun website, bij G-Star aangevuld met tweets, blogs en reacties. De video’s zijn hier nog steeds te bekijken.