TOP

Invito opent twee nieuwe winkels met schoenen én kleding [foto’s]

Naast schoenen gaat Invito nu ook kleding verkopen. De modeketen opende op 2 september 2017 twee winkels volgens het nieuwe winkelconcept.

‘The New Invito’, zo noemt de modeketen het aller nieuwste winkelconcept zelf. Onder de nieuwe eigenaar Peter van den Hurk – sinds medio 2016 – wordt hard gewerkt aan een nieuwe shopbeleving. Naast dat het merkenpakket, de uitstraling en de winkels geheel opnieuw in de markt zijn gezet, verkoopt Invito nu ook vrouwenkleding van onder andere Wanderlust, Sisters Point, Cheap Monday en Catwalk Junkie.

Op zaterdag 2 september 2017 opende Invito de deuren van de eerste twee shops volgens dit nieuwe concept, één in Nijmegen (Broerstraat 76) en één Arnhem (Ketelstraat 34). Deze nieuwe filialen richten zich exclusief op vrouwen

Beleving

Er is hard gewerkt aan een nieuwe winkelbeleving. “We willen meer zijn dan alleen een winkel”, laat Van den Hurk via een persbericht weten. “Het gaat om het creëren van een ervaring en het bieden van inspiratie.” Daarbij hoort ook het vernieuwde membersysteem Invito Incrowd waar exclusieve voordelen worden aangeboden aan klanten. “Waar andere retailers bijvoorbeeld werken met een spaarsysteem gaat het bij ons om het bieden van vrijblijvende extra’s.” Er wordt dus niet gewerkt met pasjes, punten of andere traditionele systemen.

 

Invito Arnhem Nijmegen (2)Invito Arnhem Nijmegen (3)

Invito Arnhem Nijmegen (4)

Invito Arnhem Nijmegen (5)