TOP

Investeer in de inkoop

Bij veel bedrijven is de inkoop nog vaak een onderschoven kindje. De meeste aandacht gaat uit naar de verkoop en wordt er in de inkoop weinig geïnvesteerd. Niet slim als je bedenkt dat het inkopen van kleding een groot gedeelte uitmaakt van de totale kosten van een bedrijf.

Als je de juiste collectie weet samen te stellen, deze inkoopt tegen de beste voorwaarden en op de juiste tijd laat leveren, dan heeft dit grote invloed op de uiteindelijke winst.

Er zijn veel manieren om de inkoop efficiënter en professioneler aan te pakken. De workshop “collecties opbouwen en leveranciers selecteren” gaat daar over. Deze workshop biedt je kennis die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werk. Je leert op welke wijze je een optimale collectie opbouwt, hoe je het gevoel voor mode en trends vertaalt naar een professioneel collectieplan en hoe je de voorraad en goederenstroom onder controle houdt. Je krijgt inzicht hoe je leveranciers selecteert en hoe je de prestaties van de verschillende leveranciers vergelijkt en hoe je de resultaten interpreteert. Praktisch en effectief!

Ben je geïnteresseerd? Het volledige programma en inschrijfformulier zijn te vinden op www.buyingsupport.nl onder workshops.   

Wanneer je investeert in de inkoop, het handiger en slimmer aanpakt en het inkoopproces goed organiseert, bespaar je direct op de kosten en verbetert het resultaat.

www.buyingsupport.nl