TOP

Intres krijgt plek in SBC

Eindelijk is de kogel door de kerk. Nadat er al jarenlang over wordt gesproken krijgt Intres binnenkort een plek in het Brandboxx Sports Business Center in Leusden.

“Een absolute mijlpaal”, jubelt Lodewijk Bailly namens het Sports Business Center. “Er wordt al dertien jaar over gesproken en nu is het eindelijk zo ver.”

Intres krijgt vanaf 1 juli showroom G04, op de eerste etage van het SBC. De multifunctionele showroom wordt 150 vierkante meter groot, en zal iedere maandag en tijdens beursperiodes open zijn.

Intres past perfect binnen de plannen van Brandboxx om het SBC nóg meer gewicht te geven. “We hebben niet alleen bijna alle grote merken, maar met Fair Play en Euretco erbij hebben we nu ook de drie grote inkoopcombinaties onder ons dak zitten. Dat biedt enorm veel voordelen”, aldus Bailly.

De onderhandelingen liepen tot een half jaar geleden erg stroef. Maar nieuwe gezichten in de leiding van de sporttak van Intres zagen veel potentie in de samenwerking met het SBC. Emiel Poeisz, manager individuele sportondernemers bij Intres zegt: “Een samenwerking tussen Intres en het Brandboxx SBC is een logisch gevolg van de professionalisering van onze afdeling. Wij zien een steeds grotere behoefte van de combinatie van ontvangst- en presentatieruimte. In het Brandboxx SBC zitten we veel dichter op de markt en kunnen we meer service bieden aan onze leden.”