TOP

Intersport Megastore Houten opent grote kids-afdeling

Intersport Megastore Houten heeft een grote Sports & Fashion afdeling geopend voor kinderen. Met duizend vierkante meter, een kwart van het totale winkeloppervlak, is de junior afdeling volgens Intersport Houten de grootste in de regio.

De nieuwe kinderafdeling biedt een uitgebreid aanbod aan sport en mode voor kinderen tot en met maat 176. Wat de functionele sporten betreft, is er vooral veel aandacht voor hockey, tennis en voetbal. Daarnaast is er een ruim aanbod aan sportieve mode zodat kinderen (en hun ouders) in Houten voortaan alles onder één dak vinden. Zij kunnen hier terecht voor merken als Adidas, Nike, American Outfitters, Guess, Gaastra, O’Neill, Protest, Björn Borg en Brunotti.

 

Logisch 

Dat Intersport Megastore Houten zich meer op kinderen gaat richten, is wat Storemanager Desiree van Kesteren betreft een logische stap. “In deze omgeving wonen veel jonge gezinnen. Er is hier een bovengemiddeld percentage kinderen.” De reacties op de nieuwe kinderafdeling zijn positief. “Vroeger hingen de tennisrackets voor kinderen op de tennisafdeling. Nu is alles voor kinderen in één ‘wereld’ bij elkaar te vinden. Terwijl de kinderen tv kijken, kunnen de ouders op hun gemak rondneuzen.”

Intersport Megastore Houten werd zo’n vijf jaar geleden geopend in winkelcentrum De Meerpaal. In september vorig jaar werd de zaak overgenomen door Martijn Rozenboom die sindsdien enkele veranderingen heeft doorgevoerd die meer klanten naar het op een bedrijventerrein gelegen winkelcentrum moet trekken. Naast de nieuwe kinderafdeling werd eerder al een Agu Bike Corner geopend en werden enkele merken uit het hogere segment in het aanbod opgenomen.