TOP

Inkooptip zomer 2016: de retro rugtas *

Wie heeft er niet ooit een drawstring rugtas (met het logo van je favoriete winkel) meegenomen naar gym, zwembad of naar school? In de zomer van 2016 maakt deze retro tas weer een grote kans op furore als succesvol bijverkoop-product.

Makkelijker kan het niet: de rugtas met de typische bijna driehoekige vorm en dunne koordjes is vaak prettig licht in gewicht. En dit maakt hem perfect om mee te nemen naar een zomerfestival. Maar de drawstring rugtas is in de zomer van 2016 zeker goed voor meer doeleinden; voor naar het strand, de sportschool of gewoon als alledaagse blikvanger. Komende zomer krijgt de tas een duidelijke upgrade en verschijnt hij in mooie actuele modematerialen als mesh en doorgestikt leer. Zwart en wit zijn favoriet, maar de jonge Belgische drawstring tassenspecialist Avalanche Bags biedt af en toe ook kleurrijke gelimiteerde oplages aan.  

Avalanche bags 3

Avalanche Bags. 

Avalanche bags

Avalanche Bags op Bread & Butter Berlijn. 

Kream

Groot aanbod bij het merk Kream op streetwear beurs Bright in Berlijn. 

ATF

ATF gebruikt modieus mesh. 

Franz

Franz. 

Franz 2

Franz. 

Deze inkooptip verscheen eerder in de jeans & sportfashion-special van Textilia. Speciaal voor abonnees kun je hier extra beeld bij deze inkooptip vinden. Wil je ook als eerste de inkooptips lezen in het blad ,maar heb je alleen een online abonnement? Breid dan je abonnement uit met de print-editie. Kijk hier voor de mogelijkheden.