TOP

Inkooptip sportfashion 2015-2016: track pants *

Sportfashion krijgt een steeds belangrijkere plek in de mode. Vanuit muzikale subculturen als hiphop en rap of van de straten in Berlijn en Londen dringt het segment door tot de mainstream collecties. Voorbeeld hiervan is de sweat- of trackpants.

De trend om sportkleding door te dragen na een workout is een sterke invloed in streetfashion. Was een joggingbroek eerst alleen voor op de bank of in de gym, in 2016 dragen we hem gewoon naar het werk. Het item is nog net zo comfortabel als altijd. Wel is de broek veel slanker en modisch door alle verschillende mêlees en prints.

Inkooptip

Foto: Björn Borg

Inkooptip

Foto: Jack & Jones

Inkooptip

Foto: Zoe Karssen


Meer trends? Bezoek de Trenddag!

Op 11 mei organiseert Textilia de Trenddag. Bekende trendwatchers als Christine Boland (vrouwenmode), Jan Agelink (Jeans & Sportfashion) en Els van Son (schoenenmode) belichten de trends voor zomer 2016. Door inspirerend beeld en geluid, samengevat in verschillende kleurrijke presentaties, word je op nieuwe ideeën gebracht en ga je met een frisse blik het nieuwe inkoopseizoen tegemoet. Dierentuin Artis in Amsterdam vormt het decor van deze Trenddag. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen en Artis is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Tot 12 april ontvang je €20,- vroegboekkorting! 

info-icoon