TOP

Inkooptip: fitnesskleding van Susana Gateira

Het Portugese fitness apparel label bysusanagateira van ontwerpster Susana Gateira lanceert de nieuwe zomercollectie 'Up'. Een fitnesscollectie voor mannen en vrouwen met een meer klassieke smaak.

Susana Gateira heeft voor haar nieuwste fitnesskledingcollectie gekozen voor veel zwart gecombineerd met felle kleuren. De ontwerpster en eigenaresse van het sportfashionmerk heeft behalve extra lichte en zachte kwaliteit katoen gebruik gemaakt van verschillende technische materialen zoals Tactel, Dry Clim, Aqua Fiten Microfresh. De collectie is dan ook modieus en tegelijkertijd functioneel.

Over Susana Gateira

In Portugal waar haar label tevens wordt geproduceerd heeft Susana Gateira inmiddels acht eigen winkels en zes franchise stores. Sinds 2006 begeeft Susana Gateira zich ook op de internationale (Australië, Japan, Israël, en Europa) fitness apparel-markt. Naast pure high-energy fitness kleding en een collectie accessoires heeft het merk sinds kort een tweede lijn met casual kleding voor wie ook na het sporten wil relaxen in comfortabele kleding van Susana Gateira’s sportswear.

Het merk laat weten dat het in Nederland nog op zoek is naar goede verkooppunten. Verkoopprijzen verschillen van gemiddeld € 25 tot gemiddeld € 89,95.