TOP

Inkoop zomer 2022: Kom naar de open dagen in Leusden, Lijnden, Amsterdam en Nieuwkuijk.

Ook de komende periode zullen er op een aantal plaatsen in ons land de showroomdeuren geopend worden voor gezamenlijke open dagen.

Lijnden Fashion Tour – 11 en 12 juli 2021

Na de succesvolle Lijnden Fashion Tour van afgelopen zomer, krijgt het evenement dit jaar een uitgebreider vervolg. Rond de dertig modebedrijven, waaronder Collections Otto Klein, Bianca van Leur, De Jong Fashion, Christine Gerrits Agenturen, Camel Active, Dstrezzed, Gabbiano, Hetty Kemper Agency en No Excess, ontvangen ondernemers en inkopers in hun eigen showrooms. Merken die zoal geshowd worden, zijn Red Button, Nukus, Para Mi, Colmar, Geisha, Ichi, Alchemist, Veilance, Fellows United en Qubz.

Info: lijndenfashiontour.nl


World Fashion Center Mode Inspiratiedagen – 11 en 12 juli 2021

Mode-detaillisten zijn op 11 en 12 juli welkom in het World Fashion Centre. Dan vinden de Mode Inspiratiedagen plaats en openen alle hier gevestigde bedrijven hun showrooms. Bezoekers worden bij de ingangen van het WFC ontvangen door een host, die een goodiebag uit zal delen met o.m. munten voor een gratis lunch en een uitrijkaart. Ook zal barista Dave klaarstaan met een goede kop koffie.

Info: worldfashioncentre.nl


Fashion Event ZNL – 18 juli 2021

Op 18 juli zijn in Nieuwkuijk tijdens het Fashion Event ZNL alle showrooms geopend, waar de nieuwe collecties te zien zullen zijn. Tijdens diverse modeshows kan inspiratie worden opgedaan en voor catering en een optreden van The Voice-finalist Sem Rozendaal wordt gezorgd. Bestaande klanten ontvangen een uitnodiging, maar ook detaillisten die (nog) geen klant zijn van harte welkom. Ook is er nog ruimte voor gast-exposanten.

Info: fashionevent.mac-znl.nl
06-53 47 88 40SBC Brand Event & Sneak Preview – 28 juni 2021

Op 28 juni a.s. is de aftrap van het nieuwe seizoen en Sports Business Center heet alle inkopers welkom in Leusden. Naast de 70 vaste exposanten met een mooie merkenmix uit sport & lifestyle zijn er die dag ook 9 gastexposanten aanwezig – waaronder Timberland, Wrangler en Columbia.

In verband met de catering, die alle bezoekers gratis wordt aangeboden, is een aanmelding vooraf vereist.

Info en aanmelden:
https://www.sportsbusinesscenter.nl/evenementen/sbc-brand-event
033-432 0302