TOP

Ink Agency op Kleine Fabriek met Broer & Zus en Emile et Ida

Ink Agency heeft twee nieuwe labels in de portefeuille. Het gaat om het uit Amsterdam afkomstige Broer & Zus en het Franse label Emile et Ida.

Broer & Zus
De collectie van Broer & Zus staat voor kwaliteit, eenvoud en comfort. Met frisse kleuren, aansprekende prints, contrasterende stiksels en goede pasvormen spreekt het merk erg aan. Broer & Zus vindt dat kinderen zich vrij moeten kunnen bewegen in kleding die ze leuk vinden. De stoffen zijn zacht, zitten lekker en blijven mooi. De gebreide katoenen vestjes worden in een kleinschalige fabriek in Peru gemaakt, waar aandacht voor detail en kwaliteit niet verloren gaat. De items zijn makkelijk te combineren en kunnen het hele jaar door gedragen worden. De collectie is verkrijgbaar voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar. Grappig zijn de shirts met opdruk Broer & Zus.

Emile et Ida

De collectie van het Franse Emile et Ida kenmerkt zich door mooie zachte stoffen zoals wol, katoen en kasjmier, ingetogen kleuren met hier en daar een prikkelend accent. Voor zomer 2013 brengt het label het thema Summer it’s so good! Zomerse activiteiten als naar het strand gaan, kamperen, reizen, krabvissen zijn terug te vinden in de prints op sweats en T-shirts. Naast rustige tinten en verschillende dessins gebruikt Emile et Ida accenten in pastel en fluor. Genoeg dus om een mooi beeld mee neer te zetten in de winkel. Emile et Ida is verkrijgbaar voor baby’s, jongens en meisjes van 0 tot 12 jaar.

Ink Agency, het kindermodeagentschap van Chantal van der Wal & Erna Kisjes,

staat met beide labels op de komende editie van Kleine Fabriek.

http://www.inkagency.nl/
Meer info: chantal@inkagency.nl  +31 6 24366303                     
erna@inkagency.nl +31 6 83966619