TOP

In een overhemd door de seizoenen heen

Wanneer je graag een overhemd draagt, wil je dit het liefst het hele jaar door kunnen doen. Zowel in de winter als in de zomer wil je er netjes uit kunnen zien. In deze blog geven wij tips hoe je door de seizoenen heen, een overhemd kunt blijven dragen. Van vervangende kleding tot extra kleding, die perfect passen bij een overhemd.  

Overhemd in de zomer

Wanneer je in de zomer een overhemd wil dragen, kan het best wel warm worden. Het nadeel van een normaal overhemd, is dat je er een t-shirt onder aan moet. Wanneer je geen t-shirt onder je overhemd aan hebt, schijnt het overhemd door. En wanneer je er toch voor kiest om een t-shirt en overhemd te gaan dragen, is de kans op zweetvlekken erg groot. Om te voorkomen dat het te warm wordt, maar dat je wel nog een overhemd aan kan. Hem je tegenwoordig een overhemd t shirt stof.

Een overhemd t-shirt stof, is eigenlijk gewoon een overhemd. Het voordeel is dat dit overhemd gemaakt is van t-shirt stof. Door het gebruiken van t-shirt stof en het design van een overhemd, heb je de voordelen van een t-shirt maar de looks van een overhemd. Dit overhemd schijnt niet door en is comfortabel te dragen zonder iets er onder. 

Overhemd in de winter     

In de winter kan het al snel te koud worden voor, een overhemd met een t-shirt er onder. Echter laat je je niet stoppen door de kou, en doe je er alles aan om alsnog een overhemd te kunnen dragen. Je kan ervoor kiezen om buiten er gewoon een winterjas overheen te dragen, om wanneer je binnen bent alleen je overhemd en t-shirt aan te hebben. Maar het liefst zie je er overal waar je gaat netjes uit. 

Om er toch netjes uit te zien wanneer het koud begint te worden, kun je ervoor kiezen om een colbert over het overhemd van Girav aan te doen. Een colbert is een stijlvolle toevoeging aan de nette outfit die je graag draagt. Daarnaast functioneert een colbert als een jas, maar gaat wel samen met de stijl van het dragen van een overhemd. In principe is het een modieuze nette jas, die ook binnen gedragen kan worden.  

Overhemd in de herfst en de lente  

In de lente kun je gewoon op de reguliere manier een overhemd dragen, wanneer het nog wat fris is kun je ervoor kiezen om een colbert te blijven dragen. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de herfst, waarschijnlijk zal je in de herfst meer met een colbert rondlopen dan in de lente.