TOP

I-CONI-K heeft een nieuwe agent

Drie jaar geleden konden we kennismaken met I-CONI-K, en na de eerste, opbouwende fase is het merk er nu klaar voor om het hele land voor zich te winnen. Daarom is agent Blom Fashion, naast Paul van de Wal, onlangs van start gegaan om het verhaal van I-CONI-K te vertellen aan iedereen die het wil horen.

Het is een verhaal over een wat eigenwijs label, met een eigen gezicht en uitstraling. De collectie van I-CONI-K is makkelijk draagbaar, maar de vrouw die ervoor kiest, gaat beslist niet in de massa op.

I-CONI-K laat zich inspireren door de wereld om ons heen en geeft hier door middel van de collectie antwoord op. Dat blijkt duidelijk uit de zomercollectie voor 2021, die bestaat uit twee levermomenten. De eerste is Timeless Classics, een verwijzing naar de quarantaineperiode waarin we gingen opruimen en leerden dat we vaak te veel kleding kopen, die we veel te weinig dragen. Timeless Classics zijn daarom fashion basics, gemaakt van natuurlijke materialen met frisse tijdloze kleuren, die langer dan één seizoen zijn te dragen.

Het tweede levermoment laat zien dat we na dit veelal sombere jaar behoefte hebben aan frisse nieuwe kleuren en aan comfort voor het thuiswerken. In combinatie met de hang naar de 70’s look van I-CONI-K bestaat de collectie alleen uit stretch items. Ze zijn er zowel gebreid als geweven in frisse kleuren, zoals fresh orange, paars en appeltjesgroen, die gecombineerd zijn in vier verschillende prints.

Info: blomfashion.com, 073-2034060, Paul van der Wal, 06-15882978