TOP

Brand new season Sports Business Center – wees welkom!

Sports Business Center heet alle inkopers welkom in hun “Hollandse Bubbel”. Op 11 januari a.s. is de aftrap van het nieuwe seizoen. Naast de 70 vaste exposanten zijn dan ook Goldbergh en J.Lindeberg als gastexposanten aanwezig.

Vanaf maandag 11 januari zijn alle showrooms ingericht met de FW 21-22 collecties. Inkopers kunnen veilig en efficiënt in één dag kennis maken met de nieuwe collecties van ruim 300 merken. Een ruime keuze aan merken uit mode, lifestyle & sport, bijvoorbeeld deze merken: Luhta, O’Neill, Puma, Bergans of Norway, CMP, Royal Robbins, GIGA DX by Killtec, Helly Hansen, Jack Wolfskin en Torstaï. Een overzicht van alle exposanten en merken vind je hier.

70 showrooms

Retailers zijn op afspraak van harte welkom in de 70 showrooms – voor een vrijblijvende oriëntatie of voor inkoop. Stem je bezoek van te voren af met de exposanten, zodat zij voor een veilig ontvangst en voldoende ruimte kunnen zorgen. Op maandag 11 januari  is ook de collectie van Goldbergh in Sports Business Center te vinden en tot eind februari is J.Lindeberg als gastexposant aanwezig.

Gratis koffie & lunch

Als extra warm welkom in de Hollandse Bubbel worden retailers op maandag 11, 18 en 25 januari welkom geheten met een lekker kopje koffie en een heerlijke lunch. Voor de gratis lunch is een aanmelding vooraf noodzakelijk (tot uiterlijk de vrijdag 12:00 uur voor afgaand aan het bezoek) via de website van Sports Business Center.

Producten live zien & voelen

Zeker nu er voorlopig geen beurzen plaatsvinden, is een bezoek aan Sports Business Center dé manier voor een efficiënte oriëntatie en inkoop. Bij een afspraak in de showrooms staan persoonlijk contact en het live zien en voelen van de producten centraal.

En uiteraard volgt Sports Business Center de RIVM-richtlijnen om voor een prettige en veilige inkoop te zorgen. Lees hier meer over de richtlijnen voor een bezoek aan het centrum.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per e-mail (receptie@sportsbusinesscenter.nl) of telefoon (033-432 0302) of je bezoekt onze website: https://www.sportsbusinesscenter.nl/.