TOP

Bodewes Fashion: “If you stay positive in a negative situation, you win!”

Dit is het motto dat alle klanten van Bodewes Fashion aantroffen bij het speculaastaartje dat zij eind vorig jaar ontvingen bij een bezoek van een van de vertegenwoordigers. Het is een motto dat bij Bodewes Fashion past, want het bedrijf heeft in 2020 beslist niet stil gezeten.

Met de opening van een nieuwe showroom in maart begon het jaar meteen goed voor het bedrijf dat in 2020 het 75-jarig bestaan feestelijk had willen vieren. De ruime showroom in Naarden heeft ondanks de coronacrisis al veel bestaande en nieuwe klanten mogen verwelkomen. Zij troffen hier een breed aanbod van Deense damesmerken; InWear, Part Two, Soaked in Luxury, Stehmann en NÜ Denmark.

Ook zijn recent twee nieuwe merken bij Bodewes Fashion aan het assortiment toegevoegd die goed naast de kleding kunnen worden verkocht. De eerste is het Nederlandse Nomi shapewear. Dit vrouwelijke en functionele ondergoed zorgt ervoor dat kleding beter staat, maar zit niet zo strak dat het oncomfortabel wordt. Op de valreep van het oude jaar heeft Bodewes Fashion het aanbod nog uitgebreid met Enamel Copenhagen. Het Deense merk behoort tot de bestverkochte sieradenmerken in Scandinavië en maakt zoals het dat zelf omschrijft sieraden met een speelse lichtheid, moderne klassiekers, gracieuze elegantie en een vleugje humor. Het gebruik van kleurrijk email is in bijna alle halskettingen, armbanden, ringen en oorbellen terug te vinden.


Info: www.bodewesfashion.nl, 035-2400207