TOP

H&M opent 2 sportkleding pop up winkels

In aanloop naar de Olympische Spelen wil de Zweedse modeketen H&M het vizier richten op haar sportkledinglijn. Het merk zal daarom begin juli twee sportswear pop up stores openen in Londen.

De eerste pop up winkel zal op 6 juli 2012 gedurende 10 weken de deuren openen in Covent Garden. In de tijdelijke winkel wordt de H&M sportcollectie gepresenteerd met behulp van oude gymtoestellen en een ‘old school’ sporthal-uitstraling. De tweede winkel, die zal worden gevestigd in Westfield Stratford, wordt geopend op 7 juli. In beide winkels zal H&M in een beperkte oplage een sportkleding assortiment lanceren voor vrouwen, mannen en kinderen in uitsluitend de nationale kleuren rood, wit en blauw.

Nieuwe twist
Volgens Magnus Olsson, H&M country manager voor het Verenigd Koninkrijk & Ierland, is de sportswear only pop up store een leuke verrassing voor hun klanten en een nieuwe twist op het H&M business concept. Als de tijdelijke H&M sportwinkel succesvol is dan kan H&M besluiten om een permanente sportswear winkel te openen.