TOP

Het Sports Business Center in Leusden krijgt een nieuwe center manager

Per 18 maart start Daniël Bentveld als nieuwe Center Manager bij Sports Business Center. Daniël Bentveld volgt Bianca Galjee op, die per 1 april een nieuwe uitdaging aangaat.

Bianca Galjee is vanaf 2001 betrokken bij Sports Business Center, waarvan de afgelopen zes jaar in de functie van Center Manager. Bianca: “Ik kijk terug op een fantastische tijd in dit centrum – en nu was het tijd voor een volgende stap in mijn carrière, hoe geweldig het ook is om hier in Leusden te werken. Ik wil iedereen bedanken voor de goede samenwerking en ik wens mijn opvolger heel veel succes en plezier toe in deze mooie job!” Bianca gaat per 1 april aan de slag als Teamleider Sport bij Gemeente Harderwijk, waar zij verantwoordelijk wordt voor alle sportaccommodaties van de gemeente.

Trots

Mark Zwinkels, directeur Sports Business Center, vult aan: “Ik wil Bianca enorm bedanken voor haar jarenlange toewijding en betrokkenheid bij Sports Business Center. Ik ben trots dat zij deze stap gaat zetten en wens haar alle goeds toe in haar nieuwe functie.” Over de opvolger licht Mark Zwinkels toe: “Toen Bianca mij heeft ingelicht over haar vertrek, ben ik gelijk op zoek gegaan naar een opvolger met ervaring in het business-to-business segment en affiniteit met de sportbranche. Ik ben blij dat wij met Daniël zo snel een competente Center Manager gevonden hebben.”

Grensverleggend

Daniel Bentveld op de fietsDaniël Bentveld is geen onbekende in de sportbranche: hij was 10 jaar werkzaam voor de vakbeurs Bike MOTION Benelux en deed later ervaring op als sales & sponsor manager voor onder andere de HISWA beurs en de Stichting Sportevenementen Le Champion. Passie voor sport zie je niet alleen terug op het CV van Daniël: “Sporten is voor mij heel belangrijk. Vooral fietsen (race & gravel), maar ook hardlopen, wandelen en skiën vind ik leuk om te doen. Ik hou ervan om bij het sporten mijn grens op te zoeken en die te verleggen. Ook zakelijk schuw ik een uitdaging niet. Ik ga die dan ook graag samen met alle partners van Sports Business Center aan.”

Borrel

Alle exposanten van Sports Business Center zijn van harte uitgenodigd om op vrijdag 15 maart tijdens een borrel afscheid te nemen van Bianca en kennis te maken met Daniël. De borrel vindt plaats van 16:00 uur tot 17:30 uur bij de entree van Sports Business Center.