TOP

Het beenmodemerk Sisi breidt uit

Sisi maakt al sinds 1925 panty’s in Italië en staat bekend om haar vrouwelijke stijl en sterke kwaliteit.

Met meerdere productielocaties in Italië, een productie van tweehonderdmiljoen panty’s en ongeveer een miljard euro omzet per jaar is Sisi de marktleider van beenmode in Italië, Spanje en Rusland. Sisi produceert haar panty’s met een speciale weeftechniek waardoor ladders verleden tijd zijn en het draagcomfort gegarandeerd is.

Sisi streeft naar optimaal draagcomfort door gebruik te maken van unieke stofsamenstellingen. De beenmode voldoet aan alle verwachtingen van sophisticated vrouwen, of zij nu op zoek zijn naar een functionele of een feestelijke panty.

Naast een NOS collectie brengt Sisi ook twee keer per jaar een fashion collectie, namelijk een lente-zomer en een herfst-winter collectie met de bekende fantasie panty.

Beide seizoenen bieden zowel panty’s, sokjes als leggings aan in verschillende kleuren en met een variatie van patronen. Voor meer informatie over Sisi en om de collectie voor winter 2022/2023 te zien kunnen belangstellenden terecht bij Beautiful-U Modeagenturen in het World Fashion Centre te Amsterdam.

Info: 06-28264903 (Loes Ruurs), loes@beautiful-u.nl