TOP

Helena Christensen in campagne NYDJ

Model en fotografe Helena Christensen is te zien is in de herfstcampagne 2013 van NYDJ. En dat is bijzonder, omdat dit de eerste keer is dat NYDJ een beroemdheid bij haar marketing betrekt.

“Met de ontwikkeling van ons merk en de uitbreiding van het productaanbod was dit seizoen de perfecte tijd om de grenzen van onze marketing te verleggen en naar de volgende fase te gaan,” aldus Edwin Lewis, CEO van NYDJ. “Wij hebben uitgebreid gezocht naar modellen en actrices die voor deze campagne geschikt zouden zijn. Helena stak er bovenuit door haar onwaarschijnlijke schoonheid en legendarische mode-ervaring en ook omdat zij een sterke vrouw is die het zelfvertrouwen en de schoonheid uitstraalt die vrouwen voelen als zij NYDJ dragen.”

Verkooppunten

NYDJ is in Europa te koop bij gerenommeerde boetieks en warenhuizen als John Lewis, Bijenkorf, Peek & Cloppenburg en El Corte Ingles. Het hoofdkantoor van NYDJ Europe bevindt zich in Amsterdam.

Slanker gevoel

NYDJ is in 2001 in Los Angeles opgericht als Not Your Daughter’s Jeans en staat bekend om de Original Slimming Fit jeans, die gebruik maken van de exclusieve Lift Tuck Technologie. Deze gepatenteerde technologie is speciaal ontworpen om de vrouw een maat slanker te laten voelen en eruit te laten zien. Inmiddels is het productaanbod ook uitgebreid met bovenstukken.