TOP

Hans Ubbinks eerste geurlijn voor mannen

Hans Ubbink brengt 20 maart zijn eerste geurlijn uit die speciaal voor mannen is. De twee geuren heten AM en PM en zijn ieder voor een ander moment op de dag.

Na thuis te zijn gekomen van zijn overlevingsavontuur bij Expeditie Robinson, werd Hans Ubbink geïnspireerd om een geurlijn uit te brengen. De frisheid van zijn eerste douche wilde hij vangen in een potje. Dat heeft hij gedaan met de twee mannengeuren AM en PM die Ubbink speciaal voor op twee verschillende momenten van de dag heeft gecreëerd. AM is voor in de ochtend en is gemaakt van kruidige ingrediënten zoals lavendel, rozemarijn en citroen waardoor het een frisse, pittige geur heeft en energie moet uitstralen. Voor ’s avonds is er PM die wat sensueler ruikt door de geuren van onder andere grapefruit, gember en jasmijn. AM en PM zijn vanaf 20 maart te koop en kosten ieder €119,- voor 200mL.

Winnen
Aan deze primeur zit ook een prijs vast. De eerste 999 flesjes van AM en PM zijn genummerd. Als all deze flesjes zijn verkocht of ten laatste na een jaar sinds het begin van de verkoop, wordt er van beide geuren een winnend nummer gekozen. De winnaars krijgen een persoonlijk stylingadvies en een gratis outfit.