TOP

Hans Boodt presenteert Ugly Mannequins op Euroshop

Hans Boodt Mannequins showde op de retailbeurs Euroshop 2011 in Düsseldorf wel hele bijzondere mannequins: The Ugly's. Ofwel een drietal 'lelijkerds'.

“Schoonheid komt vanbinnenuit’, zo luidt het credo van Hans Boodt bij deze mannequins, die te zien waren op de innovatieve retailbeurs Europshop die afgelopen vrijdag 25 tot en met dinsdag 1 maart plaatsvond. ‘Perfecte slanke mannen en vrouwen mannequins verkopen altijd het beste, simpelweg omdat designers bepaalde maten gebruiken die het mooist showen. Maar dat betekent niet dat we alleen maar perfecte modellen verkopen’, meldt het bedrijf in een persbericht.

Smallere pasvorm
Er was nog een opvallende ontwikkeling te zien op de stand van Hans Boodt. Zo zijn mannelijke mannequins niet meer zo gespierd als voorheen, maar hebben een smaller, meer androgyn postuur. Met de smallere pasvormen van kledingcollecties anno 2011, zijn deze modellen in ieder geval een stuk makkelijker aan te kleden.

Gadget
De nieuwe Ugly collectie is al ingekocht door verschillende merken, ketens en warenhuizen. Niet alleen als een grappige gadget, maar ook om te laten zien dat collecties ook goed passen bij consumenten met een minder gestroomlijnd lichaam.