TOP

Guess groeit goed

Het Amerikaanse jeanslabel Guess is flink aan het uitbreiden in Nederland. De jeanscollectie is uitgebreid met maar liefst 20 modellen; daarnaast zijn alle Guess-corners in zelfstandige winkels volledig vernieuwd.

De jeanscollectie van Guess Jeans is uitgebreid met 20 verschillende modellen (10 voor mannen en 10 voor vrouwen) in 6 verschillende wassingen. Nieuw zijn onder andere de flair en de superflair, inspelend op het nieuwe modebeeld. Nieuwe wassingen zijn destroyed, dirty, clean en white wash. Ook wordt er een never out of stock programma gepresenteerd aan de winkeliers. Half december openen de eerste nieuwe concepten van de Guess-corners bij Lapeche in Enschede, Preferido in Almere, Blue Company in Etten Leur, De Bijenkorf in Rotterdam, Jansen Noy in Sevenum en Image in Utrecht. De corners zijn vernieuwd met nieuwe kleuren, nieuwe logo’s en een nieuw modern ontwerp met een groot jeansschap.

Vanwege de groei van het merk heeft verkoopdirecteur Micha Noot zijn team voor Nederland uitgebreid met twee mensen, die beiden afkomstig zijn van Miss Sixty en Energie.

Overigens is Guess in onderhandeling met topmodel Doutzen Kroes voor de najaarscampagne 2009.