TOP

Gezien op Trademart: Global Affairs

Het leek wat rustiger dan voorgaande jaren. Toch deed Global Affairs goede zaken op Trademart, de cadeau-, interieur- en modeaccessoirebeurs die van 2 tot 4 september in de Jaarbeurs van Utrecht plaatsvond.

Met veel nieuwe artikelen, waaronder accessoires, poppen, bookboxes en XL lampen, was er veel nieuws te zien in de stand van Global Affairs. “Er werd enthousiast gereageerd op de presentatie van onze nieuwe items.” Een artikelgroep sprong er echt uit, volgens Marije Couprie van Global Affairs. Dat waren de haaraccessoires en fashionaccessoires voor meisjes. “Die collectie was sterk uitgebreid en daar kregen we enthousiaste reacties op. Daarnaast werden de bookboxes met eigen ontworpen prints ook goed ontvangen.”

Couprie merkt dat inkopers steeds meer budget houden voor de inkoop door het seizoen (ipv voororder). “Klanten zijn behoudender. Ze willen graag eerst de catalogus bestuderen en bestellen vervolgens online.

Kleinere orders mogelijk
Global Affairs probeert vandaag de dag echt met winkeliers mee te denken. “We hebben onze verpakkingseenheden gereduceerd en de minimale orderhoeveelheid eveneens. De winkelier kan bij ons dus voor kleinere orders terecht. Daarnaast is het franco-huis bedrag naar beneden gebracht. Ten slotte  wijzen wij mensen er ook op dat zij onze collectie ook per stuk of in kleine aantallen kunnen kopen bij TICA.”

Global Affairs is te volgen op Facebook  http://www.facebook.com/GlobalAffairs.nl