TOP

Gezellige sfeer op World Fashion Centre Gala 2009

Zaterdag 31 oktober heeft het World Fashion Centre Gala plaats gevonden in WFC Beursplaza. Het Gala werd speciaal gereorganiseerd voor alle showroomhouders en relaties van het World Fashion Centre. Het gala zal jaarlijks plaats gaan vinden op de laatste zaterdag van oktober.

Het thema van de avond was Urban Fashion Jungle. Tijdens het diner werd namelijk het kunstwerk genaamd ‘Urban Fashion Jungle’ geveild voor het goede doel. Dit kunstwerk is speciaal gemaakt voor het WFC door Joseph Klibansky. De opbrengst van de veiling is gedoneerd aan stichting Aap.David van Gennep, directeur van stichting AAP, is erg blij met deze donatie. ‘Mijn complimenten en bijzondere dank gaan uit naar de gulle bieders met in het bijzonder To Serve and Protect die zich eigenaar van het schilderij mag noemen en niet in de laatste plaats naar het WFC.’

Eten, drinken en dansen
Het driegangen menu werd verzorgd door Van Dam Catering. Tussen de gangen door waren er optredens van onder andere Charming, Proud & Gorgeous, The Piano Vibes en lieten getalenteerde dansers een spectaculair Michael Jackson Tribute zien. ‘Het was een geslaagde avond. Goed eten, een gezellige sfeer en het was boven verwachting!’ zegt Jerry van Wise Guys.

Volgend jaar vindt het gala plaats op 30 oktober 2010, dus reserveer deze datum alvast in je agenda!