TOP

Genomineerden Beau Monde Award bekend

Wie is de stijlvolste glamourvrouw van Nederland? Op 29 oktober worden voor de tiende keer de Beau Monde Awards in het Amstel Hotel in Amsterdam uitgereikt.

De glamourvrouwen strijden om de Gover Girl Award, de Style Award en de Make Over Award. Nederland bepaalt wie de uiteindelijke winnaressen zijn.

Cover Girl Award
Genomineerd voor de mooiste Beau Monde-cover zijn musicalactrice Brigitte Heitzer, saxofoniste Candy Dulfer en tv presentatrice Irene Moors.

Style Award
RTL-presentatrices Daphne Deckers, Lieke van Lexmond en Nicolette van Dam strijden om de award voor stijlvolste glamourvrouw van Nederland.

Make Over Award
Actrice Inge Ipenburg, model Kim Feenstra en schrijfster Heleen van Royen zijn genomineerd voor de meest geslaagde make-over. Inge Ipenburg kroop in de huid van de Engelse modeontwerpster Vivienne Westwood, Kim Feenstra kreeg een make-over tot model Hilary Rhoda en Heleen van Royen werd omgetoverd tot Desperate Housewife Teri Hatcher.

People Magazine
Ook in Amerika wordt nauwlettend in de gaten gehouden wat de glamourvrouwen dragen. People Magazine stelde afgelopen week een top tien samen van de bestgeklede vrouwen. Winnaressen waren onder anderen Kate Winslet, Michelle Obama, Taylor Swift, Beyoncé Knowles en Vanessa Hudgens.