TOP

Gebruik aangepast fotobehang voor jouw bedrijf

Een basic of neutrale look kan saai worden in een bedrijf. Overweeg een op maat gemaakte fotobehang om jouw bedrijf beter te profileren en de cultuur vast te leggen. De hedendaagse consument waardeert creativiteit en uniciteit in een bedrijf, en dat is precies wat een op maat gemaakte fotobehang kan bieden. Het geeft niet alleen positieve energie aan het bedrijf, maar het kan ook een blijvende impact hebben op gasten en bezoekers.


Wat is fotobehang op maat?

Aangepaste behang met muurschilderingen zijn een soort muurdecor dat de esthetiek van muurschilderingen combineert met behang op ware grootte. Hierdoor kunnen ze een unieke vorm van decoratie zijn die voor elke klant op maat gemaakt kan worden.

Deze muurschilderingen kunnen een enkele afbeelding, een reeks repetitieve ontwerpen of een patroon zijn. Denk hierbij aan natuur fotobehang met bijvoorbeeld een strand erop gedrukt, wat een mooie beach Vibe kan geven aan een badmode winkel: https://www.photowall.nl/fotobehang/natuur

In tegenstelling tot traditioneel behang, worden muurschilderingen op maat echter als panelen geïnstalleerd in plaats van als rol. Ze zijn ideaal voor een kenmerkende muur en de meeste muurschilderingen verschijnen alleen op een enkele muur in de ruimte. Vanwege hun formaat zijn deze murals het meest geschikt voor middelgrote tot grotere kamers. Dit is zodat de kijker de mogelijkheid heeft om het volledige beeld in zich op te nemen, wat moeilijker is in een kleinere ruimte.

Vanwege hun diversiteit is fotobehang een goede keuze voor een verscheidenheid aan bedrijven en commerciële ruimtes.

Voordelen van fotobehang

Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor een op maat gemaakte muurschildering voor jouw ruimte:

  • Eerste indruk: fotobehang is een blikvanger en kan een blijvende indruk achterlaten op gasten en bezoekers.
  • Branding: niets voegt meer persoonlijkheid toe aan een kamer dan een muurschildering. Vanwege de diversiteit aan beschikbare afbeeldingen, kun je een fotobehang gebruiken als branding-tool voor jouw bedrijf.
  • Past overal: behang muurschilderingen kunnen worden aangepast om in elke ruimte te passen, wat betekent dat je de afmetingen kunt specificeren die je nodig hebt voor de ruimte.
  • Veelzijdig: het schilderen van muren kan lang duren. Fotobehang kan echter meestal in korte tijd worden geïnstalleerd. Dat betekent dat je sneller weer aan het werk kunt.
  • Gemakkelijk te verwijderen: een ander voordeel van het gebruik van muurschilderingen is hoe gemakkelijk ze kunnen worden verwijderd. Dit maakt het eenvoudiger om het uiterlijk van de ruimte te veranderen wanneer je maar wilt.
  • Aanpasbaar: met fotobehang kun je zo creatief zijn als je wilt. je kunt de stijl, het ontwerp, de grootte en de kleur aanpassen. Gebruik je logo, een inspirerende quote of foto om je ruimte te laten opvallen.
  • Verberg vlekken of gebreken: muren zijn niet altijd perfect en glad, en verf kan sommige gebreken in de ruimte niet verbergen. Het gebruik van fotobehang kan oude vlekken of gebreken in de architectuur verbergen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: fotobehang er op zijn best uit laten zien is eenvoudig. Je hoeft het alleen af ​​en toe schoon te vegen met een vochtige doek of een sopje. Het is niet nodig om te schrobben, dan kan de muurschildering kan beschadigen.

Wat fotobehang voor jouw bedrijf kan betekenen

Met muurschilderingen op maat kun je een ruimte creëren die bezoekers en gasten zal verbazen. Ze kunnen een gewone muur omtoveren tot een pronkstuk en zorgen voor nieuwe energie op je werkplek.