TOP

Gaastra opent winkels in Laren en Amsterdam

Zeil- en kledingmerk Gaastra bouwt haar imperium op eigen grondgebied verder uit. Het merk opende op 10 september 2011 haar tweede Nederlandse 'flagship store' in Laren en komende maand zal het merk tevens de deuren (her)openen van een nieuwe 'flagship store' in Amsterdam.

Eerder dit jaar zette het Nederlandse zeilmerk een eerste voet aan grond in de Verenigde Staten en vestigde het merk zich in het nautische plaatsje Newport, Rhode Island. De Gaastra winkel in Laren sluit naadloos aan bij het nieuwe internationale concept van het merk, welke zich vertaald in een winkelervaring geheel in nautische setting, die licht en modern is. In Laren wordt de volledige Gaastra womens- & menswear en de junior herfst/winter 2011 collectie verkocht.

Mix van functie & mode
Gaastra is opgericht in 1993 en onderdeel van McGregor Fashion Group B.V.. De Gaastra Pro-lijn is de complete professionele lijn en ontworpen voor de veeleisende professionele zeiler. Voor de meer casual geklede recreatieve zeiler en de modebewuste consument is er de Gaastra Sportswear met de collectielijnen ‘Sport’ en ‘Breton’. Gaastra Footwear completeert de collecties.