TOP

G-Star, Plakkies en Brennels genomineerd voor Marketing Excellence Awards

De jury van de Marketing Excellence Awards heeft de finalisten van de Marketing Excellence Awards bekend gemaakt. Jeansmerk G-Star is genomineerd voor de prijs voor hét marketingbedrijf van het jaar. Ook Plakkies en Brennels hebben een nominatie op zak.

Om in aanmerking te komen voor een Marketing Excellence Award moet een organisatie uitblinken in markt- en klantgerichtheid, succes en continuïteit, en vernieuwend en onderscheidend vermogen.

 

De award voor Marketing Excellence is bestemd voor hét marketingbedrijf van het jaar. De finalisten in deze categorie zijn: G-Star, Bol.com en Sensation (ID&T). De slippers van Plakkies (Stichting KidsRights i.s.m. TU Delft) zijn genomineerd in de categorie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In de categorie Innovatie is het duurzame kledingmerk Brennels genomineerd. 

 

De finalisten zijn gekozen uit een longlist van genomineerden. Tijdens het Marketing Excellence Event op 26 november worden de winnaars bekend gemaakt. Deelnemers aan het event beslissen mee welke organisaties een award winnen.