TOP

G-Star lanceert collectie met Vogue voor Dance4life

G-Star lanceert bij de opening van de nieuwe G-Star Women Store in Amsterdam een exclusieve capsule collectie met Vogue, waarvan de opbrengst gaat naar Dance4life. Topmodel Doutzen Kroes lanceert de collectie volgende week tijdens de winkelopening.

De capsulecollectie G-Star Women selected by Vogue supporting Dance4life bestaat uit zeven iconische vrouwelijke kledingstukken. Deze lijn wordt vanaf 5 oktober exclusief verkocht in de nieuwe G-Star Women Store in Amsterdam. De opbrengst van de collectie wordt geschonken aan Dance4life, die de verspreiding van HIV en AIDS tegen wil gaan met events om jongeren te inspireren en mobiliseren.

Ambassadeur 

Doutzen Kroes, internationaal topmodel en ambassadeur voor Dance4life, lanceert de gelimiteerde collectie tijdens de openingsavond van de G-Star Women Store. Doutzen Kroes: “Het betekent heel veel voor me dat een merk als G-Star dit voor Dance4life doet. Ik kijk uit naar het moment dat ik vrouwen op straat in deze collectie zie lopen, in de wetenschap dat zij zich op die manier ook inzetten voor het doel dat zo belangrijk voor me is.”

30 vrouwenwinkels

Op 4 oktober opent G-Star officieel de eerste G-Star Women Store ter wereld, in de Leidsestraat in Amsterdam. De winkel is een samenwerking met de Gebroeders Coster, die al een aantal G-Star-winkels heeft. G-Star wil eind 2013 wereldwijd dertig vrouwenwinkels hebben.