TOP

Fourtosix nieuwe distributeur van Sundek en Vintage 55

Fourtosix is per 1 juli 2012 distributeur van het merk Sundek en Vintage 55 voor de Benelux. Salesverantwoordelijke blijven Adriaan van Schagen en Francesco Fiorini van Studio Ultra.

Naast Sundek en Vintage 55 is Fourtosix distributeur van de merken Nudie Jeans, Wonhundred, Tee Library en eigenaar van herenmodelabel Cold Method. Het modebedrijf zal vanaf het zomerseizoen 2013 zorg dragen voor de leveringen van de merken:

Vintage 55
Vintage 55 is ontstaan uit de passie voor de Amerikaanse cultuur, het  begon in 1997 met im- en export van Amerikaanse tweedehandskleding.  Met dit als  voorbeeld begon Vintage 55 items te produceren geïnspireerd door de Amerikaanse iconen. De collectie heeft een Amerikaanse look en is vervaardigd van Italiaanse materialen. Vintage 55 is een internationaal merk met een totale look voor mannen, vrouwen en kinderen.

Sundek
Sinds de oprichting in 1958 is Sundek succesvol in de surfscène. De jaren zeventig markeert het begin van het tijdperk van de shorts met een regenboogprint op de achterzijde. Sundek heeft naast een uitgebreide reeks zwemshorts ook een complete casualcollectie.