TOP

Fashioncheque nu ook inwisselbaar bij webshops

De Fashioncheque is voortaan ook door de consument in te wisselen bij webshops. Dit was eigenlijk al gepland voor afgelopen voorjaar, maar door technische opstartproblemen is het nu pas een feit.

De Fashioncheque, die werkt volgens het zelfde principe als de boekenbon of cd-bon, was al in te wisselen bij meer dan duizend winkels. Daar komen nu ook webshops bij. Webwinkeliers die werken met Buckaroo of Docdata (leveranciers van betaaloplossing voor webshops) kunnen de cadeaubon als betaalmethode toevoegen.

Uitbreiding 

Overigens zijn er volgens Twinkle.nl op het moment  nog maar vijf webwinkels die de Fashioncheque accepteren als betaalmethode: Seasonbags.nl, Puntoitaliano.nl, Designerjeans.nl, Thestone.nl, Whitedenneweg.nl. Dit aantal wordt hopelijk snel uitgebreid.

Vertraging

In april maakte de organisatie achter de giftcard al bekend dat de cadeaubon online kon worden ingewisseld. Het duurde echter een paar maanden langer dan gehoopt om koppelingen te leggen met de providers.

CBW-Mitex

De Fashioncheque is inwisselbaar in meer dan 10.000 modezaken in Nederland, mede door een samenwerking met CBW-Mitex. De cadeaubon wordt verkocht bij aangesloten modewinkels, TNT postkantoren, Primera-vestigingen en op de eigen website.