TOP

Eyecatcher in de winkel: exclusieve voetbaltafel

Op zoek naar een goede eyecatcher voor in de winkel? De exclusieve voetbaltafel 11: The Beautiful Game zal menig klant verleiden tot een wedstrijdje op de winkelvloer. Goedkoop is deze zwart-wit versie helaas niet met een slordige 50.000 euro.

De schoonheid en grootsheid van voetbalstadions anno 2011 inspireerde het bedrijf Grodesign om de welbekende tafelvoetbaltafel te voorzien van een nieuwe look. 11: The Beautiful Game is gemaakt voor voetballiefhebbers met smaak én een dikke portemonnee. Niet Nike maar Louis Vuitton heeft er inmiddels eentje gekocht voor op de winkelvloer.

Het ontwerp
De drie ontwerpers van The Beautiful Game namen een jaar de tijd om de tafel te analyseren, te strippen en weer op te bouwen. Het resultaat is 11. Een supergelikte tafelvoetbaltafel die optimale spelplezier garandeert en voor de nodige lichaamsbeweging zorgt.

Fors prijskaartje
De voetbaltafel was voor het eerst in 2008 te bewonderen op de Milan Furniture Fair. De tafel ontving daar lovende kritieken, een ontwerpprijs en daarom besloot het bedrijf deze in productie te nemen. Het enige minpuntje? De luxe tafelvoetbaltafel is voor voetbalfans met een dikke portemonnee en een portie geduld. De 11 is gelimiteerd verkrijgbaar via de site vanaf 48.500 euro en de levertijd is minimaal drie maanden. Dan heb je wel een voetbaltafel die met de hand is gemaakt en over een persoonlijk productienummer beschikt.

Nieuwsgierig geworden naar deze zeer exclusieve tafelvoetbaltafel? Bekijk het filmpje online.