TOP

Even Afrekenen: Robbe Manto in Maarssen [interview] *

Vrouwenmodewinkel Robbe Manto opende pas drie jaar geleden de deuren in Maarssen, maar heeft nu al een grote schare fans. Eigenaar Rob Schepers weet van de meeste klanten de maten en wat ze in de kast hebben hangen.
“Ik help alle klanten zelf, want ik ben er altijd”, zegt Rob Schepers, eigenaar van vrouwenmodewinkel Robbe Manto in Maarssen. “Ik ken mijn collectie, ik weet precies wat ik voor iemand moet pakken. Klanten willen ook graag door mij worden geholpen. Er zijn vrouwen die op een andere dag terugkomen mochten ze mij een keer

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl