TOP

Erke met frisse tegenzin weg uit G04

Er was wat gedoe over de showroom G04 in het Brandboxx Sports Business Center, waarin Erke tot voorkort zag. Nu is er een uitkomst, de ruimte wordt defenitief eigendom van Intres. "We wilden Intres en het SBC niet te veel frustreren", zegt Huib Broeke namens Erke.

Bij het bekendmaken van de komst van Intres naar het SBC, enkele weken geleden, liet de organisatie weten in showroom G04 gehuisvest te worden. Erke was daarover nogal verbaasd, want het nieuwe Chinese merk had het in die showroom uitstekend naar haar zin.

Huib Broeke, eigenaar van Princess Sports, legt uit dat er uiteindelijk toch een overeenkomst is bereikt. “We hadden het recht om te blijven zitten, maar we wilden Intres en het SBC ook niet te veel frustreren. Uiteindelijk hebben we een goede oplossing gevonden.”

Inmiddels wordt er gebouwd aan een nieuwe, grotere, showroom die past bij de even grote ambities van Erke. Hiervoor worden de huidige ruimtes B01 en B02 samengevoegd. “We wilden graag iets groters, op langere termijn, dus dit is prima. De nieuwe showroom gaat ook meer passen bij onze stijl en bij onze andere showrooms.”

De nieuwe showroom is over ongeveer vier á vijf weken af. Broeke: “Tot die tijd zitten we in de voormalige Champion-showroom. En dat is minder ideaal. Er is heel veel belangstelling voor onze nieuwe collectie, waarmee we natuurlijk erg blij zijn, maar de showroom is daarvoor te klein. We hopen maar dat de klanten dat allemaal begrijpen en dat ze ook nog gewoon terugkomen als de nieuwe showroom af is.”