TOP

Erke gaat Raemon Sluiter sponsoren

Het op de Nederlandse markt nieuwe Chinese sportmerk Erke gaat de komende weken een aantal sponsorcontracten bekend maken. De eerste daarvan is nu een feit. Tennisser Raemon Sluiter, bezig met een comeback, gaat kleding van Erke dragen.

Sluiter is volgende week, tijdens de Ordina Open in Rosmalen, het eerste ATP toernooi sinds zijn comeback, al te zien in Erke outfit.

Sluiter is zonder twijfel één van de bekendste en populairste Nederlandse tennissers van de laatste jaren. Nadat hij een aantal jaar terug zijn afscheid aankondigde, is hij sinds dit voorjaar weer actief in toernooien. “Juist omdat Erke zich ook op het mentale aspect van sport richt, is Raemon Sluiter een logische keuze. Het vergt namelijk niet alleen lichamelijke kracht om een comeback te maken in de topsport, maar ook mentale kracht. Erke gelooft sterk in die combinatie”, aldus Tineke Groenhuizen-Bais, de CEO van Erke Benelux, Duitsland en Oostenrijk.

Ook Sluiter zelf is verheugd met zijn nieuwe sponsor. “Het feit dat Erke zoveel waarde hecht aan mentaliteit sprak mij erg aan. Ik voel me momenteel fit en ben er weer helemaal klaar voor. Het is super dat Erke me daarbij steunt”, aldus de Rotterdammer.