TOP

Eerste Vogue Fashion’s Night Out in Amsterdam

De Amsterdamse vestiging van de Bijenkorf en het gebied rond de P.C. Hooftstraat zijn de plekken waar je op 14 september moet zijn om Nederlands eerste Vogue Fashion's Night Out mee te maken.

Het event is door Vogue in het leven geroepen om ‘mode te vieren, consumentenvertrouwen te herwinnen en om de retailbranche een boost te geven’. Fashion’s Night Out (FNO) wordt sinds de eerste editie in New York in 2009 in verschillende steden wereldwijd gevierd. Omdat er sinds maart dit jaar een Nederlandse editie van Vogue bestaat, krijgt ook Amsterdam een FNO.

Deelnemende winkels zijn tot laat open en organiseren allerlei activiteiten. In de Bijenkorf kun je bijvoorbeeld gefotografeerd worden door modefotograaf Fiona Makkink, kennis maken met illustrator Piet Paris, winkelen in een bijzondere vintage pop-up shop en je kunt dansen in een silent disco met dj/designer Marga Weimans. Ook treedt de Belgische zangeres Selah Sue op.

De deelnemende winkels in de P.C. Hooft- en van Baerlestraat zijn donderdag 13 september geopend van 18:00 tot 22:00. De Bijenkorf blijft tot 23:00 open. Het septembernummer van Vogue is het toegangsbewijs.