TOP

Ducky Beau gaat samenwerken met HipDesign

HipDesign en Ducky Beau gaan samen geboortekaartjes en felicitatiekaarten voor zwangeren op de markt brengen. Winkeliers delen mee in de samenwerking en kunnen rekenen op een set freecards voor in hun winkel.

“Het idee kwam eigenlijk van HipDesign. Zij zagen onze collectie en de daarbij behorende dessins en vroegen zich af of wij iets in een samenwerking zagen”, vertelt Yvonne Puts van Ducky Beau. “Het tailor made gevoel en de creativiteit van HipDesign spraken ons aan en zo zijn we eigenlijk tot elkaar gekomen.”

De samenwerking tussen Ducky Beau en HipDesign is een bundeling van krachten. Baby- en kinderkledinglabel Ducky Beau levert de dessins en HipDesign maakt daar een lief kaartje van. Aanstaande ouders kunnen op de site van HipDesign hun geboorte- of felicitatiekaartje samenstellen en daarbij gebruik maken van de klassiek getinte dessins van Ducky Beau.

Winkeliers kunnen bij Ducky Beau een gratis setje kaarten aanvragen als voorbeeld voor hun klanten. Yvonne: “Wij zorgen voor de verspreiding van de freecards aan de winkeliers inclusief standaard en zo brengen we op een leuke manier de geboortekaartjes van HipDesign onder de aandacht.

De laatste nieuwtjes rond Ducky Beau zijn steeds te volgen via Twitter @DuckyBeau of via Facebook DuckyBeau FB pagina.