TOP

Dit is de nieuwe winkel van The Hunting Ensemble in Arnhem

Mannenmodewinkel The Hunting Ensemble heeft een nieuwe plek. De retailer is gevestigd in een voormalige pastorieruimte in de Weverstraat in Arnhem.

De nieuwe winkel van The Hunting Ensemble, die 150 vierkante meter groot is, zit aan de voorzijde van de vrouwenmodewinkel Humanoid Store in Arnhem. De mannenmoderetailer heeft wel een eigen entree. The Hunting Ensemble had tussen 2014 en begin 2019 al een fysieke winkel in Den Bosch. In april vorig jaar is die zaak gesloten en werd de webshop overgenomen door Coen Burgers en compagnon Mark Hoornenborg, eigenaren van Coef Men in Nijmegen en Arnhem. Hoornenborg zei daar in een eerder interview met Textilia over: “Deze site is een goede aanvulling op onze activiteiten. Qua merken is er een mooie overlap, waarbij The Hunting Ensemble net een stapje verder gaat met internationale niche labels.” De collectie bestaat uit merken als A.P.C, Etudes, Maison Kitsuné, Gramicci, Our Legacy, The North Face en Mfpen.

(Artikel gaat verder onder de foto)

Het initiatief voor deze samenwerking komt bij Humanoid vandaan, die werd gevoed door de vraag van modebewuste mannen naar de sophisticated en no-nonsense stijl waar Humanoid om bekendstaat, vertelt Twan van de Laar verkoopdirecteur van dat merk in het interview. Met deze krachtenbundeling bieden beide retailers samen volgens hem één shopping destination in Arnhem voor mannen en vrouwen.

“We denken dat de collecties van The Hunting Ensemble erg goed aansluiten bij de collecties en het publiek van Humanoid”, beaamt Burgers. “Zeker ook omdat Humanoid in het verleden ook mannenmode heeft verkocht en de vraag daarnaar nog steeds leeft. Daarnaast zien we het als een pluspunt dat online en fysieke retail gecombineerd worden.”