TOP

Directeur Bart Schaub weg bij Hadac

Bart Schaub vertrekt bij Hadac. De directeur geeft per 1 december 2009 het stokje door aan zijn opvolger. De reden van zijn vertrek bij de vrouwenmoderetailorganisatie is onduidelijk.

Voorzitter van Hadac, Guus van Oorschot, geeft vanuit zijn vakantieadres in Zuid-Frankrijk een reactie op het vertrekt. “Er is inmiddels een opvolger bekend voor Bart Schaub. Volgende week zullen we zijn naam bekend maken. Op dit moment worden de puntjes op de i gezet.” De nieuwe directeur zal de werkzaamheden van Schaub voortzetten, maar zich ook meer gaan richten op private label. “We gaan ons meer focussen op ons eigen private label Les Bleues. Daarnaast komen er nog een private label bij.”

Inmiddels zijn alle leden persoonlijk op de hoogte gesteld over het vertrek van Bart Schaub. Hoeveel leden de organisatie momenteel telt, wil Oorschot niet zeggen. “Hadac is een gesloten club en dat houden we graag zo. Het is een club die ooit werd opgericht door vrienden en basis van vertrouwen. Wij hoeven geen grootste organisatie van Nederland te worden.”