TOP

Retailorganisaties Hadac en Deco gaan samen

Per 1 april aanstaande sluiten de leden van retailorganisaties Hadac zich als groep aan bij Deco.

Deco staat voor samenwerking; dat levert alle partijen meerwaarde op, zo is onze filosofie”, aldus Dave van Benthem, directeur van Deco in een persverklaring. Deco Brand & Retailmanagement is een retailserviceorganisatie, gespecialiseerd in het midden-hoogsegment mannenmode en jeans. Met de integratie van Hadac komt hier vrouwenmode bij. Allard van Etten, de huidige directeur van Hadac, vertrekt.

Deco ondersteunt de leden met centrale faciliteiten op het gebied van administratie, automatisering, inkoop, benchmarking en marketing. Daarnaast heeft de retailorganisatie de private collecties CumLaude en Brixon.

Les Bleus, het private label van Hadac, zou worden opgeheven, maar Deco heeft besloten door te gaan met een afgeslankte versie van het merk.

De leden van Hadac worden per 1 april lid van de retailorganisatie en zullen de groep Traders in Ladies Fashion (TIF) vormen, naast de bestaande groepen Authentic Basic Stores (ABS) en Leaders in Style (LIS). Deco zal na de samenvoeging 130 leden hebben.