TOP

Diesel presenteert banken- en lampen

De banken en lampen van modemerk Diesel werden afgelopen week voor het eerst gepresenteerd op meubelvakbeurs Salone del Mobile in Milaan, die plaats vond van 22 tot en met 27 april.

Diesel kondigde al eerder aan de Home-collectie uit te breiden met lampen en meubels, maar afgelopen week werden de gloednieuwe meubels dan eindelijk gepresenteerd op de meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan. De collectie bestaat uit stoere industriële lampen, grote comfortabele plofbanken, tafels en stoelen met strakke ranke poten, kasten geïnspireerd op muziekboxen en natuurprints voor textiel. Hier en daar komt er een item in denim of met een verwassen look voorbij.

Diesel maakt de Home-collectie in samenwerking met licentiehouders. Meubelmerk Moroso is verantwoordelijk voor de meubels en lichtexpert Foscarini heeft getekend voor de lampen.  Er was al een licentie voor interieurtextiel met Zucchi. Overigens is het creatieve team van Diesel nauw betrokken geweest bij de ontwerpen om het echte Diesel-gevoel te kunnen doorvoeren. De Diesel Home-collectie wordt vanaf dit najaar verkocht in interieurspeciaalzaken, warenhuizen en Diesel stores.

 

Bekijk het promotiefilmpje: