TOP

Deze Street x Activewear is het helemaal dit seizoen

In de fusie tussen sportswear en streetwear domineren ook dit seizoen weer trainingspakken, ruime shorts, denimstyles en de buckethat. Bij vrouwen is er meer variatie: cleane ontwerpen met strakke lijnen, stoere pakken, maar ook zoete babydolls op een stoere jeans.

Kleuren en vormen

De street x active-looks zorgen voor een kleurrijk, opgewekt modebeeld voor zomer 2022. Blauw is een belangrijke kleur in dit segment, maar ook lila, paars en geel sieren de ontwerpen. De fits zijn wijd voor zowel mannen als vrouwen en het retro sportjack is een belangrijke eyecatcher. Van superzachte track pants die perfect passen bij oversized hoodies zoals die van In Gold We Trust, tot trendy trainingspakkendie je de mogelijkheid bieden om zelfs als je ontspannen bent toch alles perfect op elkaar af te stemmen.

Black Bananas

Trainingspak

Het trainingspakis een van de meest veelzijdige outfits die er zijn, met minstens net zoveel verschillende opties om ze af te stylen en dat geldt voor zowel vrouwen als mannen. Als je een trainingspak op de juiste manier combineert, is het de perfecte casual dagelijkse outfit. Want waarom zou je het ultieme comfort van sportkleding bewaren voor alleen de snelle actie

Een trainingspak van bijvoorbeeld Black Bananas kun je op ontzettend veel verschillende manieren combineren. Daardoor is een trainingspak juist zo fantastisch! En alhoewel een trainingspak op zichzelf supercasual oogt, kun je er door middel van andere items er een echt fashion statement mee maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het lijnenspel in de hoodie of het t-shirt gecombineerd met de broek. Of een trainingspak gecombineerd met een wollen jas of een trenchcoat en uiteraard met een paar goede sneakers.

Comfort en stijl

Er valt veel te zeggen voor een comfortabele outfit geheel in de street x active stijl. De bestaande merken wijden veel tijd en aandacht in de ontwikkeling van de materialen, zoals zachte katoenen joggingstof en slijtvaste stoffen met extra stretch.

Stijl wordt gedeeltelijk bepaald door het silhouet en dat is bij deze trainingspakken voor heren niet anders. Zo kies je bijvoorbeeld voor de baggy broeken die je nonchalant laag op je heupen laat hangen, maar die door de tapstoelopende pijpen en strakke manchetten de wereld toch een blik op je perfecte sneakers gunnen. Of je hebt de rechte broeken met wijde pijpen die je op koude dagen in je lammyboots kunt stoppen