TOP

Deze modeketens openen een nieuw filiaal in Nederland

Maar liefst zes ketens hebben aangekondigd dat ze een nieuwe winkel openen, waaronder Forever21, H&M en Primark. Lees hier welke ketens dat nog meer zijn en waar ze openen.

Het regent aankondigingen van ketens die een nieuwe winkel openen. Textilia zette alle openingen op een rij.

Forever21 opent in Rotterdam

Modeketen Forever21 opent komende zomer een vestiging van 1.712 m2 in Rotterdam. De zaak komt in de gerenoveerde passage die leidt naar de Beursgallery: dit gebouw ligt naast de Koopgoot.

Mango opent in Leiden

Eind 2016 is Leiden een filiaal van Mango rijker: de keten heeft een tienjarige huurovereenkomst getekend voor een winkel van 800 m2 in de Catharinasteeg.

Primark opent in Hilversum

Ook Primark zit niet stil: begin 2017 kunnen de inwoners van Hilversum winkelen bij de budgetketen. Het filiaal opent in het winkelcentrum Hilvertshof, dat nu nog in verbouwing is. De zaak wordt 5.500 m2 groot.

Wam Denim opent in Amsterdam

De Nederlandse mannenmodeketen Wam Denim vestigt zich in de Kalverstraat.

Pull & Bear opent in Leiden

Inditex timmert aan de weg in Leiden door er een nieuwe vestiging van Pull & Bear te openen. Dit wordt de zesde vestiging van de keten in Nederland. Pull & Bear opent aan de Haarlemmerstraat en wordt 756 m2 groot.

H&M opent in Utrecht

Modeketen H&M heeft al een heel aantal filialen in Utrecht, maar deze zomer komt daar een groot pand bij in winkelcentrum Hoog Catherijne. De winkel wordt 3000 m2 groot en daarmee wordt het een van de vier grootste filialen van H&M in Nederland.